Snickare i Eskilstuna

Välkommen till Ekhyddan Bygg AB!

Behöver du professionell hjälp av snickare från vår byggfirma?

Din kompletta byggfirma som erbjuder kvalitetstjänster inom alla tänkbara byggområden. Hos oss kan du lita på ett korrekt utfört jobb oavsett storlek, önskemål eller behov. Vi törs garantera dig kvalitet på alla plan. Välkommen till oss på Ekhyddan Bygg!

Från grund till tak

Är du på jakt efter en byggfirma som kan fixa ett projekt från början till slut? Då har du hittat helt rätt. Vi på Ekhyddan erbjuder dig ett komplett utbud av byggtjänster där vi har resurser och den kompetens som behövs för att hjälpa dig med allt från grund till tak. Vårt team består av erfarna byggarbetare som vet vad som krävs för ett optimalt slutresultat; allt från maskinister till snickare.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Ekhyddan Bygg AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Snickare i Eskilstuna

Lokal och regional aktör

Ekhyddan Bygg har sitt säte i Eskilstuna och Södermanland där vi också utför majoriteten av våra uppdrag. Befinner du dig på annan plats och önskar anlita oss för ett byggprojekt välkomnar vi dig att höra av dig. Beroende på uppdrag är vi flexibla och kan utföra jobb även på andra platser. Det viktiga är att vi tidigt inleder en dialog för att i bästa mån planera jobbet utifrån dina behov och önskemål. Välkommen att slå oss en signal!

Våra tjänster

Badrumsrenovering - Ekhyddan Bygg AB

Badrumsrenovering

Köksrenovering - Ekhyddan Bygg AB

Köksrenovering

Måleri - Ekhyddan Bygg AB

Måleri

Tillbygge - Ekhyddan Bygg AB

Tillbygge

Altan - Ekhyddan Bygg AB

Altan

Snickeritjänster - Ekhyddan Bygg AB

Snickeritjänster

Låter våra tjänster intressanta? Få en gratis offert redan idag!

Kontakta oss

Säkerheten först

Som byggfirma snålar vi aldrig på säkerhetstänket – tvärtom är vi ytterst noga med att garantera säkerheten i alla led. Det gäller både arbetsplatsen som sådan och alla involverade parter. Vår egen personal är utbildade och vet vad som gäller för att säkra en trygg arbetsplats. Vi informerar kunden om säkerheten och finns alltid till hands om funderingar uppstår. Självklart jobbar vi alltid utifrån byggverkets regler och bestämmelser.

Bygg hus med oss

Går du i tankarna att bygga nytt hus? Vi hjälper dig mer än gärna med ditt drömprojekt oavsett storlek. I vårt byggteam finns de resurser som krävs för att utföra byggprojekt från första spadtaget till slutleverans. Våra snickare är skickliga och ser till att byggnationen följer alla planer och skisser medan våra starka markarbetare fixar på grovjobbet. Har du speciella önskemål som kräver lite utöver det extra kan Ekhyddans snickare skräddarsy och anpassa vissa moment. Vad väntar du på – bygg din dröm med oss!

Snabb offert

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att anlita oss som byggfirma, därför kan du lita på en snabb och smidig process. Du tar helt enkelt kontakt med oss och berättar ingående vad du önskar få hjälp med. Därefter ser vi över dina önskemål och behov för att i bästa mån ta fram ett anpassat upplägg. Våra priser är transparenta redan från start och du behöver inte oroa dig för oväntade kostnader. Begär offert redan idag och du har en offert omgående eller kontakta våra snickare!